Even voorstellen!

Ik ben Anouk, de trotse eigenaresse van Nouk creatief. 

Toen ik 12  jaar oud was zag ik mijn tante regelmatig in de weer met wol, vilt en andere creatieve materialen. Dit maakte mij nieuwsgierig en op een dag vroeg ik of zij mij de beginselen van het haken wilde bijbrengen. Samen zijn we naar de stad gegaan om mijn eerste haaknaald en bolletje wol te kopen. Na vele pogingen en pauzes is het met hulp en doorzettingsvermogen gelukt om vele haaktechnieken eigen te maken.

 

Na mijn studie tot leerkracht basisonderwijs ervaarde ik dat een hobby zonder schermen heel rustgevend was en ging ik steeds meer haken. Steeds meer mensen in mijn omgeving merkte dit op en vroegen mij om ook hen het haken te leren. Daar is mijn droom om Nouk creatief te starten begonnen.

 

Tijdens mijn workshops wil ik de vrolijkheid en ontspanning van het haken overbrengen.  Omdat ik zelf maar al te goed weet hoe fijn het is om samen iets nieuws te leren.

 

 

Naast haken heb ik nog een grote liefde, plotteren!

 

Zelf dingen maken die niemand anders heeft.... dat vind ik leuk! Daarom past de snijmachine helemaal bij mij. Ik maak sleutelhangers voor collega's die een koophuis hebben gekocht of ik ontwerp de bestickering voor een kast bij mijn man op het werk.

 

Toen ik jong was droomde ik er al van om mijn eigen notitieboekjes te maken, om ze daarna vol te schrijven met lijstjes en verhalen. Toen ik tegen kwam wat je allemaal met een snijmachine kon doen, was ik helemaal verkocht.

 

Samen met de klant tot een mooi, gepersonaliseerd product komen. Dat is waar ik vrolijk van word. Of het nu met vinyl, wol of een ander materiaal wordt gemaakt, de mogelijkheden zijn oneindig!